650Rider, xs650 hosted by XS650.com

What Happened to 650rider.com?

650 Rider went offline for about a month at the beginning of 2010. In order to save the technical information that was here, XS650.com acquired the site and brought it back online as a read-only archive. If you were a member of 650 Rider, you will need to re-register at XS650.com

     [x] 650Rider Menu
 Community Search Information


xs650 > > Welcome > > General site issues and information > > 650Rider not 'loading'

SearchSearch


650Rider not 'loading'
    Forum Index -> General site issues and information
View previous topic :: View next topic  
Author Message
xs1961
650Rider Supporter
650Rider Supporter


Joined: Apr 23, 2007
Posts: 1808
Location: uk

PostPosted: June 23, 2009, 10:50 am    Post subject: 650Rider not 'loading'

Is there a bit of a problem with the site server today? Ive been having trouble connecting('timeout', 'not found' etc.) Its not my PC as I can connect instantly to all other online sites/services ... Confused
_________________
1 running 650
2.5 bikes in bits,
no time,
gradually losing intrest... God help me...


Last edited by xs1961 on June 23, 2009, 1:11 pm; edited 1 time in total
Back to top
Photo Gallery
nudude53
Full Member
Full Member


Joined: Apr 24, 2009
Posts: 623
Location: Snow Camp, North Carolina

PostPosted: June 23, 2009, 11:02 am    Post subject: Re: 650Rider not 'loading'

I've been having the same problem off and on for about a week, must be on the server end of the forum. Everything else will work for me as well if the forum goes belly up for awhile.
_________________
2 TX650's, 1 XS650B and counting
Back to top
Photo Gallery
650skull
Support Staff
Support Staff


Joined: Jul 19, 2007
Posts: 1186

PostPosted: June 23, 2009, 5:53 pm    Post subject: Re: 650Rider not 'loading'

Yep me to, started happening after the site went down a couple of weeks age....every thing is ok then it won't reload....nothing else is a problem just 650 rider
Back to top
Photo Gallery
scotts
Full Member
Full Member


Joined: Apr 03, 2007
Posts: 689
Location: Rock Hill, SC

PostPosted: June 23, 2009, 5:56 pm    Post subject: Re: 650Rider not 'loading'

Same here, mostly in the last couple of days for me.
Back to top
Photo Gallery
Display posts from previous:   
Printer Friendly Page     Forum Index -> General site issues and information All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1


Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum


   

Check out the new Honda CB750 Forum at CB750.com! A site dedicated to the great Honda SOHC and DOHC CB750.

Check out the new Yamaha XS400 Forum at XS400.com!

Yamaha xs650

xs650, xs, 650, forum, links, chopper, custom, yamaha, parts, forum, info, information, bb, bulletin board, XS650
650Rider, Free Unrestricted xs650 forum, Personal photo albums, Post images in Forum, News columns, Daily blog, Links, Event calendar, Information for Yamaha XS650



Interactive software released under GNU GPL, Code Credits, Privacy Policy